Zamolili smo osnivača i izvršnog direktora tvrtke FASTNESS d.o.o., Kristijana Škaricu, da nam predstavi svoje poslovanje.

Kristijan navodi kako je FASTNESS tvrtka usmjerena na IoT rješenja suvremenih urbanih izazova poput gospodarenja otpadom, razvoja univerzalne modularne elektronike i isplative zelene tehničke mehanike. FASTNESS je razvio pametni spremnik za upravljanje otpadom HELIOS.

Usmjeren je na stvaranje i razvoj novih tehnologija i proizvoda za učinkovitu borbu protiv različitih vrsta epidemija i kriza.

Kristijan također navodi kako trenutno rade na uređaju za dezinfekciju prostora (Dissyo) i UVC kutiji za dezinfekciju, kao i na modularnim hitnim kućama.

Osnivač FASTNESSA navodi kako zaista voli raditi i surađivati s mladim startupovima na svim slatkim izazovima koje startupovi donose; poput razvijanja ideje, predstavljanja, stvaranja tržišta za plasiranje proizvoda i, naravno, traženja investitora i načina financiranja projekata.

Napominje kako iskreno smatra da dijeljenjem iskustava svi možemo samo napredovati i neprestano napredovati, i stvarati nove vrijednosti i proizvode na tom putu.

Kristijan, koji je otac trojice sinova, također je suosnivač Dissyo / Redigo startupa, suvlasnik startupa TheGepek, te Sales Manager u Grunteku, ističe kako jednostavno uživa u stvaranju novih proizvoda i projekata te kako je obožavatelja startupova, nove tehnologije, blockchain tehnologije i kriptovaluta.

Svestrani Kristijan je pokrenuo i osmislio natjecanje za srednjoškolce koje započinje 15.05.2021. god: https://www.izbrusiideju.com/

Za više informacija obratite se Kristijanu na: fastness.hr@gmail.com